• You are here:
  • Home »

Feng Shui Kleur- en Interieuradvies

​Een huis dat voelt als thuis

Wil jij meer sfeer, meer kleur en meer gevoel in je huis?

Feng Shui Kleur en Interieuradvies

Misschien herken je dit probleem en voelt het een beetje ongemakkelijk. Want je hebt een prachtig huis en een fijn leven, maar je huis voelt nog niet als thuis. Of je hebt mooie meubels maar je mist nog sfeer, of kleur.
Je weet het niet precies.

Het kan ook zijn dat je vage klachten hebt, minder energie of allerlei zorgen. En, maar dat klinkt zo vergezocht; dat lijkt wel erger geworden sinds je hier in dit huis bent gaan wonen, of sinds je de boel hebt verbouwd of veranderd. Je hebt het gevoel dat je ineens wel extra veel en overklaarbare tegenslagen hebt.

Zit het ​'probleem' in jou of in je huis?


Dat is vaak de vraag waarmee klanten bij mij komen.
Wil je meer kleur of een beter gevoel in je huis, dan kan ik je helpen met een Kleurplan of een Feng Shui interieuradvies waarbij we kijken naar indeling, kleur en styling vanuit een Feng Shui perspectief.

Kennismaken is vrijblijvend: bel of mail naar nicky@vital-living.nl

​Kleine details geven grote verschillen
Een gezellig thuis kun je maken


Je huis hoort lékker te voelen. Dat je ‘hèhè’ zucht als je je jas uitdoet. Dat het lijkt alsof je huis je welkom heet als je de straat komt inrijden, of dat het voelt als jouw veilige plek waar je het liefst dagen lekker warm binnen blijft zitten.

Als je dat zou voelen, zou je trots zijn op je huis, is het onderdeel van jouw leven​. ​Geniet je van de spullen die er staan en het gevoel die zij je geven. Het vormt een aanvulling van jouw leven, jouw verhaal en jouw geschiedenis.

Als je dat niet hebt, mis je een fijne en veilige basis


Een fijn huis zorgt dat je goed ontspant, lekker slaapt, dat het leuk is om er te koken, te relaxen en te zijn. Iedereen voelt zich er prettig, omdat het klopt bij jou, het lijkt alsof het altijd al zo geweest is.

Voor jezelf is het lastig om iets veranderen omdat je er zelf te dicht bovenop zit. Je kunt geen rangorde meer geven aan de spullen die belangrijk zijn, en je ziet de onlogica in je eigen huis niet meer. En bij mij werkt het zo dat ik dat koppel aan gevoel en energie, maar ook aan de regels van de Feng Shui.

Feng Shui kleur- en interieuradvies van kamer tot huis


​Ik ​bied je meerdere opties​. On the spot advies ter plekke. Of per ruimte een compleet uitgewerkt kleuradvies voor muren, vloer en stoffering. Of je hebt in dit huis geen fijn gevoel en je wilt dat ik het hele huis met je doorloop om te kijken waar het nu in zit. ​Bel of mail gerust om te overleggen​.

Wat levert advies jou op?


Onderschat niet hoe groot de invloed van je huis is. Je denkt nu misschien dat het niet anders kan, met deze indeling. Of je hebt absoluut geen zin om al je meubels te vervangen. Maar dat hoeft ook niet. ​Een kleur toevoegen​ of een herschikking​ geven al snel een heel andere sfeer.

Daardoor krijg je ineens wél dat rustige gevoel in je huis. Kun je je oude spullen soms veel beter laten uitkomen of gebruiken. Zodat je je nog meer thuis voelt. Opladen na een dag hard werken. Genieten van elkaar zonder dat je je geërgerd voelt. Soms is het puur gevoel, soms puur praktisch. Ik neem alles mee.

Waarom bij mij​


Ik kijk als interieurontwerpster, maar ook als gevoelsexpert en met Feng Shui-blik.
Logische lijnen, praktische dingen, gekoppeld aan mooi en sfeervol. En dan kan het best zijn dat je voorwerpen verwijdert die je herinneren aan slechte tijden of een persoon waarmee je conflicten hebt.

Ik hou van kleur, zonder dat het een kermis wordt. Alleen beige, wit en bruin is niet mijn antwoord op jouw vraag om rust in je huis. De ene keer passen de kleuren bij dat ene waardevolle schilderij waar je zo van houdt. En een andere keer doet het je denken aan het land waar jullie zo genieten van je vakanties. Het gaat niet om het durven gebruiken van kleur, maar om goed toepassen van kleur.

Vele klanten gingen je voor:

Het Feng Shui Kleur en Interieuradvies scheelde me zoveel tijd!

Al het voorwerk, selectie van leveranciers en mogelijkheden, scheelde enorm veel tijd want ik zou niet geweten hebben waar ik moest beginnen, ik hoefde alleen maar uit mooie dingen te kiezen.

​Het is prettig om bij de - altijd kostbare - veranderingen in zoiets als je eigen huis, iemand te kunnen raadplegen zodat je aan het einde van het traject kunt zeggen: 'We zijn blij met het resultaat, in dit huis voelen we ons goed!'

Antwoord op Feng Shui en interieurvragen - Nicky Beentjes

Wat is je garantie?


Eigenlijk hoef ik niets te garanderen. Want dit traject kan niet misgaan. We doen alles in overleg en ik koop ​nooit zonder jouw medeweten allerlei meubels of andere zaken. ​Bovendien adviseer ik je ook niet de trendy stijl van dit seizoen die volgend jaar alweer verveelt.

We zoeken samen naar de mooie stukken in je huis en de kleuren waar j​ij van houdt. Ik laat je voorbeelden zien, overleg over kleuren en prijzen en aan het eind heb je niet alleen een mooi huis, maar vooral een fijn huis en een goede sfeer die voelbaar is ​voor jou, je gezin, familie, vrienden en bezoek.

Heb je nog twijfels?


Lees mijn blogs en bekijk mijn portfolio. Of bel ​voor een eerste en vrijblijvende kennismaking per telefoon. ​Dan merken we snel genoeg of we bij elkaar passen.

​Je investering voor een Online Feng Shui ​Kleur Interieuradvies


Dat is afhankelijk van ​de complexiteit van je vragen en wel of geen schriftelijke uitwerking van het advies of ontwerp. Richtprijs voor 1,5 uur live online advies ​via Skypeof ​telefoon is 147 euro ex btw.

​Heb je een vraag of wil je graag meer informatie?

Contactformulier

Feng Shui Dag Haarlem

Feng Shui Dag

Ontdek jezelf, breng rust in huis en kook voor energie. ​Zet jouw eerste stap naar een leuker en lichter leven & kies voor jezelf en jouw hartsverlangen!