Vital Living
Deel deze blog!

Met Feng Shui een ander huis kopen of verbouwen.

Elk huisje heeft zijn kruisje. Een bekende Nederlandse uitdrukking en ook in Feng Shui erg waar! Want elk huis heeft een eigen energie en energiepatroon dat invloed heeft op wie er woont of werkt.

Brengt jouw huis je geluk, liefde en gezondheid?


Waar staat het huis, hoe is de kwaliteit van de omgeving (is er water, staan er hoge of juist lage gebouwen, is er groen, staat het op een dijk of in een heuvellandschap) allemaal factoren die invloed hebben op de energie in het huis en het leven van de bewoners.

Feng Shui kun je gebruiken om de energie in je huis om te vormen zodat je een positief effect merkt in je gezondheid, relatie en financiën. Voordat je dat doet is het verstandig om eerst te bekijken of het huis energetisch bij jou en je gezin past.

​Dat doen we in Feng Shui vooral door te letten op:

  • de omgeving
  • de kompasligging (waar is het noorden, zuiden e.d.)
  • de plek van de voordeur
  • de plek en indeling van de keuken
  • de basisindeling van het huis


Feng Shui geeft je het antwoord


Met een Feng Shui ​Consult weet je waar je nieuwe huis aan moet voldoen wil het voor jou en je gezin een gelukkig huis worden.

Match je met de energie van het huis​. ​Is er een ingang die welvaart, klanten en opdrachten ​bevordert. ​

Ligt iedereen in de slaapkamer die voor hem of haar gunstig is qua gezondheid. ​Kun je je keuken zo indelen dat hij goed is voor geld en gezondheid. Dat zijn de vragen waar je met Feng Shui antwoord op krijgt.

Heb je een huis gekocht en ga je flink verbouwen? Muren doorbreken, deuren verplaatsen en vloeren of dak vervangen? ​Dan is het ​raadzaam om een Feng Shui Consult te laten uitvoeren.


About the Author Nicky

Feng Shui Consultant voor een lichter en leuker leven. Jouw geboortedatum (Chinese Astrologie) en je interieur (Feng Shui) zijn het startpunt voor een leven met meer flow, blijheid en vervulling. Leef lichter, volg je hart

follow me on:

Leave a Comment: