Aanbod

Hoe kan ik jou helpen?

Weet jij wat je nodig hebt om balans in je leven te ervaren?
De juiste keuzes te maken?
Meer energie en vrolijkheid in je leven te brengen?
Ik heb verschillende mogelijkheden voor je om ​te proeven aan je nieuwe leven.

​​​Life Consult Astrologie

Vraag je je af of het wel de juiste tijd ​is voor een nieuwe stap in je leven? Is het niet te vroeg of te laat? Kun je eigenlijk wel gaan doen wat je in je hart voelt? Chinese Astrologie geeft jouw talenten en de juiste timing ervoor prijs. 

288 euro

​​​​​Feng Shui Kleur​advies

​​​​Welke kleuren passen het beste bij jou én in je ​interieur? Vanuit de Feng Shui ​​en Astrologie ​zorg ik voor harmonie en balans in kleur, indeling en stijl.

Vanaf 238 euro

Stress verminderen met Clearing

​​​​​​​​Energy Clearing​

​Zit je hoofd regelmatig vol? Voel je stress, spanning en irritatie en wil je je graag kalmer en relaxter voelen? ​Energy Clearing ​geeft je de rust in jezelf en je ​hoofd terug​.

4 sessies voor 188 euro

Feng Shui Dag Haarlem

​​​​​​Feng Shui Dag Haarlem

​​Een Dag vol Oosterse Wijsheid. ​​Je interieur in balans met Feng Shui. Inzicht in jezelf met Chinese Astrologie. En een vijf elementen lunch voor een helder hoofd en meer energie.

238 euro pp

Nicky Beentjes - Vital Living

​Verhelderend Gesprek

In dit gesprek ontdek je wat je nodig hebt om meer licht en ruimte in je leven te brengen. Ik raad je aan voor het aanvragen van het gesprek de gratis balanstest te doen.

gratis en vrijblijvend

​​​​​Volg je Hart Programma

​Wil je gaan doen wat je echt wilt in je leven? ​Dit volledige programma geeft je rust en ruimte in jezelf en om je heen. Je laat vrij wat je in de weg staat ​voor een Lichter Leven​.

Prijs afhankelijk van samenstelling

Feng Shui Dag Haarlem

Feng Shui Dag

Ontdek jezelf, breng rust in huis en kook voor energie. ​Zet jouw eerste stap naar een leuker en lichter leven & kies voor jezelf en jouw hartsverlangen!